top of page

Gravideklær - Føl deg vell i myke klær

Er du gravid og leter etter behagelig, flotte og enkle klær?

Da har du kommet til riktig plass. Det å være gravid er både krevende fysisk og psykisk. Derfor et det viktig å finne klær som passer både under og etter fødsel. Derfor har vi funnet frem flere plagg som kan passe deg. Vi har funnet frem klær som passer både til hverdags, jobb, avslapping og fest.

PS. Alle plaggene som vi anbefaler har stretch!

Norsk klesmerke: Gravideklær - Føl deg vell i myke klær

Let du etter en gave til en gravid dame kan vi også anbefale deg å se gjennom. Vi har funnet frem tilbehør som også er super å ha på seg når hun er gravid.

Norsk klesmerke: Gravideklær - Føl deg vell i myke klær

Fremhev magen

Camilla Kjolen er ikke bare en kjole, det er en allsidig garderobe-essens som passer til fest eller hverdags. Den flatterende knute-detaljen i midjen gir en elegant silhuett som kan justeres foran eller bak, avhengig av din personlige stil. Laget av tykt materiale, er denne gravidkjolen en av våre bestselgere, som garantert vil gjøre deg til en stilig og selvsikker mamma-to-be.

Lær mer om Camilla kjolen her.
Norsk klesmerke: Gravideklær - Basiskjolen og basiscapen:

Basiskjolen og basiscapen:

Ingrid kjolen er den ultimate basis kjolen som er lett å style opp og ned. Enten med store smykker og kule sko til fest eller flate ballerina sko og enkle smykker til jobb. Kjolen er laget i tencel stoffet som er et miljøvennlig materiale. Kjolen er langermet med gullknapper. Kler alle kroppstyper. Bruk den hele året og til alle anledninger.Norsk klesmerke: Gravideklær - Maxikjolen

Maxikjolen

Gisela kjolen er designet med en geometrisk form med empire snitt (som betyr at det går en linje rett under brystene som er flatterende). Empire snittet gjør at du også kan bruke kjolen når du er ferdig med graviditeten. Denne kjolen kan du bruke til hverdags og til fester som babyshower eller andre eventer. Kjolen passer både på sommeren og vinteren.

Norsk klesmerke: Gravideklær - Cape deg selv

Cape deg selv

Cape har blitt brukt i mange år hundre og er like kult. Gunn cape som du ser på bildet er nydelig å ha på kalde vår/høst dager. Capen er laget i deilig ull med runde gullknapper som gir capen det lille ekstra. Den passer sammen med Henny kjolen som du ser over eller med andre farger som blå, hvit og mange fler. Ønsker du å føle deg litt kongelig, kan vi virkelig anbefale deg Gunn capen.


Norsk klesmerke: Gravideklær - Omslagskjole

Omslagskjole

Oppdag allsidigheten til Henny kjolen - perfekt for gravide! Med omslags designet kan du enkelt bruke kjolen etter graviditeten, og de korte ermene og justerbare midjen gir deg komfort og stil, uansett størrelse. Velg mellom to flotte mønstre og bruk den til middag med kjæresten eller hagefest i sommer.Norsk klesmerke: Gravideklær - Babybag/handlebag

Babybag/handlebag

Er du lei av å alltid måtte dra med deg flere vesker og bæreposer? Dyll bag er løsningen for deg! Med sin store og romslige design er dette den perfekte bagen for de som alltid har mye å bære. Laget av slitesterk viskose, kan denne bagen brukes som en babybag, handlebag eller til og med til stranden. Med sin enkle stil og allsidige funksjonalitet, vil denne bagen bli din nye favoritt.

Du finner Dyll bag i grå her eller blå her.


Norsk klesmerke: Gravideklær - Miljøvennlig materiale kjole

Miljøvennlig materiale kjole

Camilla kjolen er en stilig og allsidig gravidkjole som vil bli din nye garderobe-favoritt. Laget av mykt og miljøvennlig Tencel-materiale, er denne kjolen ikke bare komfortabel, men også bærekraftig. Med sine vide ermer og løse passform, er dette vår bestselger som vil gi deg den ultimate kombinasjonen av stil og komfort gjennom hele svangerskapet. Velg ullcardiganen Carol for et varmt antrekk.Vi håper dette var nyttig for deg, og at du nå (litt enklere) kan velge det antrekket som passer deg aller best. Vi har rask levering, og du kan selv velge mellom å få den levert hjem eller sent til din postkasse. Nyt denne spesielle tiden i livet ditt! Vi er selvfølgelig tilgjengelig om du har noen spørsmål, kontakt oss her eller på mail post@kepaza.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!Comments


bottom of page