top of page

Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer

La oss inspirere deg med våre fantastiske juleantrekkstips! Julen er en tid for glede, feiring og sammenkomster, og vi ønsker at du skal føle deg strålende og selvsikker i det perfekte antrekket.

Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer

Det er fantastisk å pynte seg for spesielle anledninger og føle seg selvsikker og vakker. Uansett hva kroppstypen din er, finnes det fantastiske alternativer som vil fremheve dine beste egenskaper. Velg en av våre utvalgte kjoler og skap uforglemmelige minner!

Her er noen nydelige alternativer vi har valgt ut!Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - Den allsidige kjolen - julegavetips til henne

Den allsidige kjolen

Det flotte med Ingrid kjolen er at du kan style den opp og ned. Den kan brukes til både julaften og til nyttår. Om du bruker den flere ganger, anbefaler er å bruke forskjellige tilbehør og smykker. Ingrid passer også godt til alle kroppsfasonger og størrelse. Kjolen kan også brukes året rundt. Kjolen er laget i det bærekraftige materiale Tencel.
Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Festkjolen

Festkjolen

Fame kjolen kommer i to forskjellige farger, en i mørkeblå og en i mønster. Kjolen er laget til å bruke på fest. Den sitter godt, den er bærekraftig og den har unike detaljer. Kjolen er laget i en kroppsnær fasong for å fremheve kroppen din. Kvinnene på bildet, har på seg kjolen i størrelsene Small, medium, large og X Large.


Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Ullkjolen

Ullkjolen

Dam kjolen er en av våre best selgere. Kjolen er fantastisk i seg selv, så alt du trenger for dette antrekket er strømper og noen ankel støvletter for å føle deg flott. Den er laget i deilig ull. Denne kjolen passer best for de som er litt lavere pga at skjørtet er litt kort, så skjørtet vil treffe mer rundt kneet på kortere kvinner.Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Festbukser


Festbukser

Hvor kult er det ikke å komme i bukser om alle kommer i kjoler? France buksa i hav mønster er en fest i seg selv. Den kan lett brukes til hverdag, men den er enda kulere med Celina cape over. Celina cape er laget i deilig og myk viskose som faller lett rundt kroppen din.Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - den hvite kjolen

Den hvite kjolen

Christine kjolen er en kroppsnær kjole som er laget i deilig ull. Den har Kepazas signatur, asymmetrisk form på skjørtet. Kjolen gir deg en flatterende figur. Vi har stylet plagget med en nydelig kåpe i lyse blått, du kan selvfølgelig velge en nøytral farge på kåpen. Tilbehøret er valgt i svart for å lage en kontrast til det de lyse fargene. Et belte i midjen er perfekt med denne kjolen.


Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Omslagskjolen

Omslagskjole

Gretha kjolen er en deilig omslagskjole, laget i det bærekraftige materialet tencel. Den er lett å style på forskjellige måter, med både en skjorte under som eller ha den åpen som en cardigan. Du former seg flott etter kroppen uansett hvilken kroppsfasong du har. Omslagskjole er noe alle kvinner burde ha i klesskapet.
Norsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Elegant mønstrete kjole

Elegant mønstrete kjole

Elsa kjolen har et nydelig mønster som kler alle kroppsfasonger. Denne maxi kjolen kan du bruke hele året. Du trenger ikke så mye mer enn kjolen pga at mønsteret tar mye fokus. Vi har valgt sølv sko til dette antrekket og gull smykker. Den gjør seg godt på fest med røde lepper eller naturlige. Helt opp til deg.

Du finner kjolen herNorsk klesmerke til damer: Festlig og elegant: Juleantrekk som imponerer - julegavetips til henne - Matchende sett

Matchende sett

Dette matchende settet kler de fleste kroppsfasonger. Laget i viskose. De kurvete linjene på skjørtet gir antrekket det lille ekstra. Genseren og skjørtet kan også brukes separat til hverdags eller fest. Bruk strømpebukser og støvler for en kul look.

Du finner genseren her

Du finner skjørtet her


Håper du ble litt klokere for valg av juleantrekk. Vi håper du får en nydelig høytid og nyter tiden. Vi er selvfølgelig tilgjengelig om du har noen spørsmål, kontakt oss her eller på mail post@kepaza.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!


Yorumlar


bottom of page