top of page

Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

----

Beskyttelsen av dine personlige data er veldig viktig for Kepaza. Derfor vil Kepaza bare samle inn, behandle og bruke dine personopplysninger i samsvar med bestemmelsene i denne personvernerklæringen og gjeldende databeskyttelses lovgivning.

AVSNITT 1 - HVA GJØR VI MED INFORMASJONEN DIN

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn den personlige informasjonen du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Når du surfer på butikken vår, mottar vi også datamaskinens internettprotokoll (IP) -adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss med å lære om nettleseren din og operativsystemet.

E-postmarkedsføring: Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer. 

AVSNITT 2 - SAMTYKK

Hvordan får du mitt samtykke? Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, avtale levering eller returnere et kjøp, antyder vi at du samtykker i at vi samler det inn og bruker det til bare den spesifikke grunnen.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av sekundær grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykke? Hvis du ombestemmer deg etter at du har meldt deg inn, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt for at vi skal kontakte deg, for å fortsette å samle inn, bruke eller avsløre informasjonen din, ved å kontakte oss per post@kepaza.no eller mail oss på:

Kepaza (Fricop AS)

Jansveien 16, 1354 Bærums Verk

Norge

AVSNITT 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter med vilkårene for bruk.

AVSNITT 4 - Wix.com

Butikken vår er vert på Wix.com. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg.

Dataene dine lagres gjennom Wix.com datalagring, databaser og den generelle wix-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Betaling: Hvis du velger en gateway for direkte betaling for å fullføre kjøpet, lagrer Stripe.com kredittkort dataene dine. Den er kryptert gjennom PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Dine kjøps transaksjon data lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøps transaksjonen. Etter at dette er fullført, blir informasjonen om kjøps transaksjonen slettet. Alle direkte betalings portaler overholder standardene som er satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører. For mer innsikt, kan det også være lurt å lese vilkårene for bruk her eller personvern erklæringen her.

AVSNITT 5 - TJENESTER AV TREDJEPART

Generelt sett vil tredjeparts leverandørene som brukes av oss bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de gir oss.

Imidlertid har visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betalings portaler og andre prosessorer for betalingstransaksjoner, sine egne personvernregler med hensyn til informasjonen vi er pålagt å gi dem for dine kjøps relaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvern reglene deres slik at du kan forstå måten din personlige informasjon blir håndtert av disse leverandørene. Husk spesielt at visse leverandører kan være lokalisert i eller har fasiliteter som ligger i en annen jurisdiksjon. enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjeparts tjeneste leverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert. , hvis du befinner deg i Norge og transaksjonen din blir behandlet av en betalingsportal i USA, kan din personlige informasjon som brukes til å fullføre transaksjonen være underlagt offentliggjøring i henhold til amerikansk lovgivning, inkludert Patriot Act. Når du forlater butikkens nettside eller blir omdirigert til et tredje partsnettsted eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolicyen eller våre nettsteds vilkår for bruk.

Lenker Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvern praksis på andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvern erklæringer.

AVSNITT 6 - SIKKERHET

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at den ikke blir tapt, misbrukt, tilgang, avslørt, endret eller ødelagt.

Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (SSL) og lagret med en AES-256 kryptering. Selv om ingen overføringsmetoder over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere generelt aksepterte industristandarder.

SEKSJON 7 - COOKIES

Vi samler inn informasjon for å tilby bedre tjenester til alle brukerne våre. Ved å bruke denne siden godtar du informasjonskapsler som vi bruker.

Session (Transient) cookies: disse informasjonskapslene slettes når du lukker nettleseren din, og samler ikke informasjon fra datamaskinen din. De lagrer vanligvis informasjon i form av en økt identifikasjon som ikke personlig identifiserer brukeren.

Vedvarende (permanente / lagrede) informasjonskapsler: disse informasjonskapslene lagres på harddisken din til de utløper (dvs. basert på en angitt utløpsdato) eller til du sletter dem. Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn identifiserende informasjon om brukeren, for eksempel nettsurfing eller brukerpreferanser for et bestemt nettsted.

SEKSJON 8 - SAMTYKKEALDER

Ved å bruke dette nettstedet, erklærer du at du er minst myndighetsalderen i ditt land eller der du er bosatt, og at du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindre avhengige for å bruke dette nettstedet.

AVSNITT 9 - ENDRINGER I DENNE PERSONLIGE POLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Hvis butikken vår blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

 Du har rett til å innhente informasjon om personopplysningene som er lagret om deg gratis. Videre har du rett til å korrigere dine personlige data eller få dem blokkert eller slettet. Du kan når som helst tilbakekalle gitt samtykke til innsamling, behandling og bruk av data med fremtidig virkning. Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt oss post@kepaza.no eller via e-post på

Kepaza

Fricorp AS

Jansveien 16, 1354 Bærums Verk, Norge

bottom of page