top of page

Vilkår for bruk

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av Kepaza. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene “vi”, “oss” og “vår” til Kepaza. Kepaza tilbyr nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet for deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjenestevilkår", "Vilkår"), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig via hyper kobling. Disse servicevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold. Les disse vilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Du fortsetter å bruke eller få tilgang til nettstedet etter at eventuelle endringer er lagt ut, og at du aksepterer disse endringene.

Butikken vår er vert på wix.com. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg.

AVSNITT 1 - VILKÅR FOR ONLINE

Ved å godta disse tjenestevilkårene, erklærer du at du er minst myndighetsalderen i det landet du bor og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindre avhengige å bruke dette nettstedet. Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lov om opphavsrett). Du må ikke overføre ormer eller virus eller koder av destruktiv art. Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenester til noen av en eller annen grunn når som helst. Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og innebære (a) overføring over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblende nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring via nettverk. Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten, eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, FULLFERDIGHET OG TYDELIGHET AV INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke brukes på eller brukes som eneste grunnlag for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer aktuelle kilder til informasjon. Enhver avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

AVSNITT 4 - ENDRINGER AV TJENESTEN OG PRISER

Prisene på produktene våre kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til når som helst å modifisere eller avvikle tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel når som helst. Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avvikling av tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til returpolitikken.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av noen farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av eventuelle produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste som tilbys på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

AVSNITT 6 - Nøyaktighet i fakturering og kontoinformasjon

Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder som er kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-post og / eller faktureringsadresse / telefonnummer som ble oppgitt da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår eneste vurdering ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg etter behov.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå gjennom retningslinjene for retur.

SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har noen kontroll eller innspill over. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten påtegning. Vi har ikke noe ansvar som helst som følge av eller er relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Enhver bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene som verktøyene leveres av den aktuelle tredjepartsleverandøren (e).

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

AVSNITT 8 - TREDJEPARTS KOBLINGER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde materiale fra tredjeparter. Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les nøye gjennom tredjeparts policyer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjeparts produkter bør rettes til tredjepart.

AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDING OG ANDRE INNSENDELSER

Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurranseinnlegg) eller uten en forespørsel fra oss, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, per post eller på annen måte (samlet, 'kommentarer'), godtar du at vi når som helst uten begrensning kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarer som du videresender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å opprettholde kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til, å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte kritikkverdig eller bryter med noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene for bruk.

Du samtykker i at kommentarene dine ikke bryter med noen tredjeparts rett, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller eiendomsrett. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale, eller inneholde noe datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av Tjenesten eller noe relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen annen enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for kommentarer og nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innlevering av personlig informasjon gjennom nettbutikken, butikk og nettside er underlagt vår personvernpolicy.

AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTSLIPP

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som er brukt i tjenesten eller på et relatert nettsted, skal tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte med internasjonale, føderale, statlige forskrifter, regler, lover eller lokale ordinanser; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedsette, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming (f) å sende inn falske eller villedende opplysninger; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller et beslektet nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige opplysninger; (i) å spam, påskudd, edderkopp, gjennomsøke eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte bruksområdene.

AVSNITT 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uforstyrret, betimelig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige. Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel til deg.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på din egen risiko. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom tjenesten leveres (unntatt som uttrykkelig er angitt av oss) 'som de er' og 'som tilgjengelig' for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal Kepaza, våre direktører, sjefer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgiver være ansvarlige for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldig, straffende, spesiell eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatnings kostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som oppstår fra din bruk av noen av tjenestene eller produkter anskaffet ved bruk av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold, eller noe tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om deres mulighet. Fordi noen land eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar være begrenset til det maksimale omfang loven tillater.

AVSNITT 14 - SKADELØSNING

Du samtykker i å skadesløse, forsvare og holde ufarlig Kepaza og våre morselskaper, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige for ethvert krav eller krav, inkludert rimelig advokatgebyr, utført av tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse tjenestevilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

AVSNITT 15 – SEPARASJON

I tilfelle en bestemmelse i disse vilkårene for tjenesten bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel være håndhevbar i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for Tjeneste, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.

AVSNITT 16 - AVSLUTNING

Partenes forpliktelser som påløper før oppsigelses datoen, skal overleve avslutningen av denne avtalen for alle formål. Disse tjenestevilkårene gjelder med mindre og til de blir sagt opp av enten deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse tjenestevilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt. Hvis du etter vår eneste vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, å overholde alle vilkår eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, vi kan også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og / eller følgelig kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller noen del derav).

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN

Unnlatelsen av at vi utøver eller håndhever noen rettigheter eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av denne rettigheten eller bestemmelsen. Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av Vilkårene for bruk). Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot den utarbeidende parten.

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV

Disse tjenestevilkårene og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Oslo, Norge.

AVSNITT 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE

Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om vilkårene for bruk sendes til oss på post@kepaza.no.

bottom of page