top of page
 • Hvorfor startet dere Kepaza?
  Pernille Fristad ønsket å spre glede og positivitet gjennom høy kvalitets produkter og minne kvinner på å tørre å bruke sterke farger, mønster og være seg selv.
 • Hvilket materiale bruker vi på produktene våre?
  Produktene varierer mellom ull, bomull, viskose og de miljøvennlige stoffene tencel. Flere av produktene har stretch fra elastan som er slitesterkt.
 • Hvor produserer dere produktene?
  Vi produserer produktene våre i Kaunas, Litauen. Det er en fabrikk som er drevet av kvinner og som ansetter kvinner for å få ned arbeidsledigheten for kvinner i Litauen.
 • Kommer produkter som et ut solgt tilbake på nettsiden?
  Nei, som regel ikke, de fleste produktene våre blir bare produsert en gang. Så her er det første kvinne til mølla.
 • Dere sier dere er bærekraftige, men hvordan er dere bærekraftig?
  Vi jobber hele tiden med å bli enda mer miljøvennlig i alle ledd fordi verden trenger vår hjelp. Vi alle kan gjøre noe og alt hjelper. Bli med du også! Dette er noe av det vi gjør: Lageret vårt har solcellepaneler Solcellepanelene gir strøm til hybrid bilen vår Vi sykler også Miljøvennlige materialer: Tencel og Viskose Høy kvalitet som gir lengre leve tid Hangtag i organisk bomull Vaske anvisning i organisk papir Sortering av papir, plastikk, mat og restavfall Produserer i Litauen for å korte ned reise vei og miljøutslipp Jobber mest teknologisk (prøver å holde papir bruken på minimum) Vi plukker søppel når det ligger på bakken (Dette er noe alle kan gjøre)
 • Er det toll når jeg kjøper produkter fra dere?
  Nei, vi er Norske og har lager på Bærums Verk. Så våre produkter er tollfrie i Norge. Hvor fantastisk er ikke det?
 • Hvordan er deres størrelser?
  Våre størrelser varierer fra produkt til produkt. Vi har laget en størrelse guide med mål til hvert produkt inne på produkt siden. Se bildet under med den røde pilen. Den er det lurt å sjekke ut. Vi har også laget en side for informasjon om størrelser. Ta en titt!
 • Hvordan kan jeg returnere produkter til Kepaza?
  Vi har 30 dagers åpent kjøp. Send oss en mail til post@kepaza.no om at du ønsker å bytte. Få mer informasjon på retur siden vår.
 • Levering
  Vårt mål er alltid kort ordrebehandlingstid - rask levering! Vi vet at lang ventetid er kjedelig, derfor sender vi alle bestillinger så fort som mulig. ​ Du kan velge mellom: Posten: Kostnad 59,-, gratis frakt over 599,- Bestillinger etter lørdag kl. 15.00 sendes med posten førstkommende virkedag(samme gjelder ved helligdager) ​ Hjemlevering: Kostnad 49,- Kun Oslo og omegn, 30 km fra vårt kontor. Mandag - fredag, vi avtaler et tidspunkt mellom 10.00 til 19.00 ​ Hent pakken hos oss: Gratis Vent på varsel før du henter ordren din. Adressen er Jansveien 16, 1354 Bærums Verk, Norge Åpningstider er 10.00 til 19.00.
 • Jeg har ikke fått en bekreftelses mail etter et kjøp, har den gått igjennom?
  Sjekk søppelposten din. Om den fortsatt ikke er kommet, send oss gjerne en mail til post@kepaza.no.
 • Redigerer dere bilder/video av modellene deres?
  Nei, vi redigerer aldri modellene våre. Vi velger våre modeller fordi de er fantastiske akkurat sånn de er. Vi kan av og til endre lys på bildene/video for å få bildene klarere.
 • Hvordan skal klærne vaskes?
  Alle produktene våre kan vaskes på 30 grader i vaskemaskin. Det står på alle produkt sidene og på vaskeanvisningen inne i plagget. Husk å vaske klær mindre for å spare miljøet, huske regel er å vaske klær når de lukter, har flekker eller er skittene. Flere av plaggene trenger bare litt vask under ermene om du har svettet litt.
 • Fant du ikke det du lette etter?
  Har du et spørsmål eller noe du lurer på så kontakt oss gjerne på mail post@kepaza.no. Klem Kepaza
bottom of page