top of page

Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster

Gi en julegave som inspirerer og gir glede - velg noe unikt og personlig fra Kepaza sitt utvalg av moderne og stilige dameklær som vil få mottakeren til å skinne og føle seg fantastisk. Finn din julegave nå!

Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster

Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: En tidløs klassiker

En Tidløs Klassiker

Den avslappende passformen gjør at hun kan føle seg komfortabel og selvsikker, uansett hva dagen bringer. De lekne og feminine kurvede detaljene gir T-skjorten et unikt preg, som skiller seg ut fra de vanlige, kjedelige T-skjortene.Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Unik kjole til en unik dame

Unik kjole til en unik dame!

Vær modig i dine mønstervalg, og denne Filipa-kjolen i havprint vil se deg lykkelig til enhver anledning. Mønsteret endres fra kjole til kjole, noe som gjør den til et unikt og allsidig plagg. Kle deg ned med flate sko og la Filipa gjøre jobben, eller kle deg opp med hæler og smykker for en stilig og elegant look som vil imponere uansett hvor du går. Med Filipa-kjolen kan du uttrykke din individualitet og selvsikkerhet, og være klar til å erobre verden med stil og selvtillit!


Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Den Allsidige kjolen

Den allsidige kjolen

Det flotte med Ingrid kjolen er at hun kan style den opp og ned. Den kan brukes til både julaften og til nyttår. Om hun bruker den flere ganger, anbefaler er å bruke forskjellige tilbehør og smykker. Ingrid passer også godt til alle kroppsfasonger og størrelse. Kjolen kan også brukes året rundt. Kjolen er laget i det bærekraftige materiale Tencel. Dette vil være hennes neste favoritt kjole.


Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Totebag til hverdags


Totebag til hverdags

Denne allsidige vesken passer til alle tingene hennes, enten det er dagligdagse- nødvendigheter eller små skatter du finner underveis. Når du er ute og handler, vil Dolly bag være din trofaste følgesvenn, og den vil også være perfekt for å bære med deg litt ekstra ting som du trenger på vei til jobb eller skole.Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Cape - passer til alle størrelser

Cape - passer alle størrelser

Fantasy-kappen er laget av bærekraftig Tencil materiale og kan brukes på flere måter. Enten med en topp under eller som et sexy tilbehør med en BH eller over en kjole. Den er perfekt for å holde henne varm når hun er kald på jobb eller hjemme, og er også flott å ha som et ekstra lag når hun er på reise.
Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Bærekraftig Eleganse

Bærekraftig Eleganse for Alle Anledninger

Camilla kjolen er det perfekte julegavetipset! Med muligheten til å knyte den i livet foran eller bak, kan den tilpasses enhver kropp. Laget av bærekraftig Tencel-materiale, er den både stilfull og miljøvennlig. Enten det er for festlige anledninger eller avslappende dager med venner, vil Camilla kjolen definitivt imponere og glede mottakeren. Det er ikke rart at den er blant våre bestselgere!

Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster

Ullcardigan til året rundt

Oppdag Carol Cardigan - den tidløse ullcardiganen som vil glede alle på jakt etter det perfekte vinterplagget. Med en avslappet passform og høy kvalitet, er dette plagget ideelt for bruk hele året, enten du jobber hjemmefra eller skal ut å nyte tid med venner. En stilig og komfortabel gave som garantert blir satt pris på under juletreet!
Julegavetips til henne / kjæresten / Venninne / Mor / Søster: Gavekort

Gavekort: La hun velge selv

Ønsker du å gi den perfekte julegaven? Overrask dine kjære med et gavekort hos oss! La dem oppdage det fantastiske utvalget av norske mote-kreasjoner. Med dette gavekortet får hun muligheten til å velge sine favorittplagg og få en julefeiring full av stil og eleganse.


Vi håper dette var nyttig for deg, og at du nå (litt enklere) kan velge den julegaven som passer mottaker best. Om du fortsatt er usikker kan du klikke deg inn på nettsiden for å se hele utvalget. Vi har rask levering, og du kan selv velge mellom å få den levert hjem eller sent til din postkasse. Vi er selvfølgelig tilgjengelig om du har noen spørsmål, kontakt oss her eller på mail post@kepaza.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Comments


bottom of page