top of page

17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen

Leter du fortsatt etter det perfekte 17.mai antrekket?

17.mai er en dag fylt med nasjonal stolthet, samhold og glede. Vi har gjort det enkelt for deg ved å samle et utvalg av de mest inspirerende og elegante antrekkene som passer perfekt til 17.mai, og som også kan brukes til andre anledninger. Uansett hva du velger, vil du garantert føle deg fantastisk.

17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen

17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Asymmetrisk kjole

Asymmetrisk kjole

I dag vil vi presentere deg for den fantastiske Dam kjolen, som vil få deg til å føle deg både vakker og komfortabel på enhver anledning. Den unike asymmetriske formen på skjørtet gir denne kjolen det lille ekstra som gjør den til en stilsikker vinner på både hverdagslige og festlige anledninger. Men la oss være ærlige, det er på spesielle dager som 17.mai, bursdager eller andre feiringer, hvor denne kjolen virkelig kommer til sin rette.

Du finner Dam kjolen her.

17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Fest buksen

Festbuksen

Få en trendy og fantastisk look med Dock-buksene - designet for å få deg til å føle deg fantastisk i kule bukser, som er både myke og behagelige å ha på. Kan kombineres med en søt topp eller en skjorte for å skape en stilig og komfortabel look. Uansett om du skal ut på byen eller ha en avslappende dag hjemme, vil Dock-buksene være det perfekte valget for deg!

17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Den allsidige kjolen

Den allsidige kjolen:

Filipa kjolen er den ultimate basiskjolen som er lett å style opp og ned. Kjolen er laget i tencel materiale som er slitesterkt. Kjolen har en flatterende cape over skuldrene og en tettsittende passform. Kle deg ned med flate sko og la Filipa gjøre jobben, eller kle deg opp med hæler og smykker.

Du finner den mørkeblå kjolen her
17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Hold deg varm med cape

Hold deg varm med cape

Gunn cape er en leken og unik kappe med gullknapper. Kappen ser bra ut med alle typer plagg. Det gjør deg varm og avslappet, men ser fremdeles fasjonabel ut samtidig. Kan brukes til 17. mai festen og kan anbefales på morgningen eller på kvelden. Har du en blå bunad? Da kan dette være et godt alternativ for å holde varmen.

Du finner den blå capen her17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Omslagskjole

Omslagskjole

Bli klar for en fantastisk 17. mai-feiring med Henny kjolen - designet for å gi deg både stil og komfort. Med sin tidløse eleganse er denne kjolen også perfekt for alt fra bryllup til sommerfester. Kjolen kan enkelt styles opp eller ned for enhver anledning. Bruk den som en klassisk kjole eller som en trendy cardigan over jeans og topp - valget er ditt!17.mai antrekk - Bær Norsk design på nasjonaldagen - Maxikjole med cape

Maxikjolen med cape

Opplev magien i Hedda kjolen - den ultimate 17.mai kjolen som kombinerer eleganse, komfort og allsidighet. Med sin vakre design og luksuriøse materialer, vil du føle deg som en prinsesse når du danser i denne kjolen. Fra det vakre printet til den detaljerte kappen, vil Hedda kjolen gjøre deg til den vakreste kvinnen.
Vi håper dette var nyttig for deg, og at du nå (litt enklere) kan velge det antrekket som passer deg aller best. Vi har rask levering, og du kan selv velge mellom å få den levert hjem eller sent til din postkasse. Vi er selvfølgelig tilgjengelig om du har noen spørsmål, kontakt oss her eller på mail post@kepaza.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!Comments


bottom of page